Verenigingsondersteuning door De Verenigingsmanager

Een vereniging opzetten, herinrichten of in goede banen leiden klinkt makkelijker dan het is. Binnen het bestuur van een vereniging krijgt u namelijk te maken met diverse (administratieve) klussen die uw aandacht vragen. Heeft u hulp nodig bij het uitvoeren van deze taken of wilt u weten hoe u de vereniging op een professionele en efficiënte wijze kunt besturen? Maak dan kennis met het professionele team van De Verenigingsmanagers. Wij zijn gespecialiseerd in verenigingsondersteuning en denken actief met u mee. Met onze hulp tilt u uw vereniging naar een hoger niveau en wordt het bestuur ontzorgd van haar taken.

Ondersteuning vereniging: wij denken actief met u mee

Het team van De Verenigingsmanager is ervaren, deskundig en flexibel. Zo kan de ondersteuning vereniging op verschillende manieren vorm gegeven worden. Denk hierbij aan hulp bij de administratie en facturatie maar ook dienen als aanspreekpunt voor de media, leden, consumenten en andere organisaties. Daarnaast helpen we u bijvoorbeeld bij de communicatie, het opzetten van een nieuwsbrief, de ledenadministratie en het organiseren van vergaderingen. De vergaderingen kunnen indien gewenst zelfs op onze locatie georganiseerd worden. Dit is wel zo praktisch als u zoekt naar een centrale locatie of zelf niet over een ruimte beschikt.

Quick Scan ondersteuning verenigingen

Met een Quick Scan krijgt u binnen korte tijd antwoord op welke manier De Verenigingsmanager de ondersteuning verenigingen voor u zou kunnen verzorgen. De Quick Scan is volledig gratis en kan online worden aangevraagd. Mocht u eerst meer informatie willen of nog een vraag hebben, neem dan gerust contact met ons op. U bereikt ons via de e-mail, telefoon, social media of het online contactformulier. Wij helpen u graag verder naar een succesvolle en goed georganiseerde vereniging. Tot ziens bij De Verenigingsmanager.

 

  Gratis Quick Scan of vraag? Laat het ons weten en wij nemen z.s.m. contact met u op

Contact

Postbus 4004

6803 EA ARNHEM

026 - 303 34 30

info@deverenigingsmanager.nl

 

Bezoekadres

Huigensstraat 2

6691 EL  Gendt

 

De verenigingsmanager KvK 41122193