Vul de gratis Quick Scan in en krijg advies op maat voor je vereniging!

Gratis Quick Scan

Ledenadministratie

De ledenadministratie binnen uw vereniging of bestuur is een activiteit waar veel aandacht aan geschonken moet worden. Naast dat het vaak gaat om privacy gevoelige gegevens en financiële zaken (contributie en dergelijke), zijn er meerdere belanghebbenden. Zo wil onder andere de Belastingdienst soms inzicht in de administratie. Heeft u moeite om alle financiële zaken netjes op orde te houden? Of groeien de werkzaamheden u boven het hoofd? Schakel dan De Verenigingsmanager in. Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in het verzorgen van verschillende (administratieve) werkzaamheden binnen verenigingen en besturen.

Ledenadministratie uitbesteden aan De Verenigingsmanager

De ledenadministratie uitbesteden is de manier om uw zaken goed op orde te krijgen. Wij kunnen voor de administratie zowel uw huidige systeem als ons eigen systeem gebruiken. Welke optie het meest geschikt is, bespreken we graag met u. Andere werkzaamheden die wij kunnen uitvoeren zijn bijvoorbeeld verenigingsmanagement, bestuursondersteuning, bureau en secretariaat en projectmanagement. Ons bedrijf staat bekend om zijn flexibiliteit en maatwerk. Wij denken met u mee en houden altijd uw doelen, belangen en wensen in gedachte. Wij doen wat u ons vraagt, komen onze beloftes en afspraken na en voorzien u (indien gewenst) van een persoonlijk advies.

Meer informatie over ledenadministratie verenging uitbesteden?

Wilt u meer informatie over de ledenadministratie vereniging uitbesteden? Kijk dan rond op onze website of neem direct contact met ons op. Wij voorzien u bijvoorbeeld graag van een gratis “Quick Scan” waarin we u precies laten weten op welke manier we uw vereniging of bestuur kunnen helpen. U vraagt de scan aan via de telefoon, e-mail of het contactformulier. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen als u een vraag heeft. Tot slot raden we u aan om ons online portfolio te bekijken als u wilt weten welke projecten wij reeds hebben uitgevoerd.

Vul de gratis Quick Scan in of stel een vraag.


* Deze velden zijn verplicht.