Vul de gratis Quick Scan in en krijg een advies op maat voor je vereniging!

Professionele boekhouding voor uw vereniging en meer via De Verenigingsmanager

Zoekt u een professional die u de boekhouding van uw vereniging uit handen neemt? Die alle administratieve rompslomp organiseert en afhandelt, mar zich bezighoudt met zaken als beleid, sociale media en communicatie? De Verenigingsmanager heeft zich daarin gespecialiseerd en kan leunen op een kwart eeuw aan ervaring en kennis op dit gebied. Dit bedrijf weet als geen ander dat de minder leuke kant van het verenigingsleven spaak kan lopen. Zonder dat iemand daar direct schuld aan heeft, maar omdat er simpelweg te weinig capaciteit voor is. Was de boekhouding van uw vereniging al een aardige klus, nu is er ook de digitale kant van het sociale leven die aandacht vraagt: de stroom aan e-mail en natuurlijk de sociale media waar het een en ander te beleven moet zijn. De Verenigingsmanager neemt dit allemaal met alle liefde op zich.

Zoekt u professionele ondersteuning voor de boekhouding van uw vereniging?

Professionale ondersteuning voor de boekhouding van uw vereniging zorgt voor een zucht van verlichting. Facturen en andere geldstromen, ledenadministratie, het wordt op secure wijze bijgehouden terwijl u zich met de sociale kant bezighoudt. U zorgt ervoor dat het complex de hele week professionaliteit en veiligheid, maar vooral gezelligheid uitstraalt, terwijl De Verenigingsmanager de administratie geruisloos in goede banen leidt. Althans, bij de ondersteuning van de boekhouding voor uw vereniging wordt u vanzelfsprekend op de hoogte gehouden. Maar wel kort en bondig, want u besteedt de zakelijke kant niet voor niets uit.

Het uitbesteden van de boekhouding van een vereniging aan De Verenigingsmanager

Het uitbesteden van de boekhouding van de vereniging doet u tevens omdat De Verenigingsmanager op gepaste afstand te werk gaat en een droge soort objectiviteit aan de dag legt. De Verenigingsmanager spiegelt u de zaken niet slechter of mooier voor dan ze zijn. Dat is soms moeilijk voor een insider. Neem contact op voor een kennismakingsgesprek en ervaar dat het uitbesteden van de boekhouding ook voor uw vereniging de juiste zet is. De Verenigingsmanager maakt het allemaal makkelijker.

  Gratis Quick Scan of vraag? Laat het ons weten en wij nemen z.s.m. contact met u op

Contact

Postbus 4004

6803 EA ARNHEM

026 - 303 34 30

info@deverenigingsmanager.nl

 

Bezoekadres

Malburgse Sluis 27

6833 KA ARNHEM

 

De verenigingsmanager KvK 41122193