Vul de gratis Quick Scan in en krijg advies op maat voor je vereniging!

Gratis Quick Scan

De Verenigingsmanager: gespecialiseerd in ondersteuning verenigingen

De Verenigingsmanager is gespecialiseerd in ondersteuning verenigingen. Wij ontzorgen en adviseren diverse verenigen en organisaties. Zowel kleine als grote verenigingen zijn bij ons van harte welkom. Wij passen onze dienstverlening precies aan aan uw vraag én budget. Wij willen namelijk ook kleinere verenigingen een helpende hand bieden. Doordat wij ruim 20 jaar ervaring hebben als verenigingsmanagers, weet u bij ons zeker dat de werkzaamheden op een professionele en efficiënte wijze worden uitgevoerd. Daarnaast zijn wij flexibel en kunnen wij bijvoorbeeld zowel met onze eigen systemen als met uw systemen werken.

Ondersteuningen sportverenigingen: waar wij allemaal mee kunnen helpen

De werkzaamheden qua ondersteuningen sportverenigingen en andere organisaties variëren enorm. Zo kunnen wij de gehele bedrijfsvoering uit handen nemen, adviseren bij een herinrichting of als u een nieuwe vereniging gaat opzetten of slechts enkele taken voor u uitvoeren. Denk hierbij aan het papierwerk zoals de facturatie en ledenadministratie maar ook aan zaken zoals de telefoon en e-mail beantwoorden en uw social media accounts beheren. Wij helpen u bij het volledige reilen en zeilen waar uw vereniging elke dag mee te maken krijgt.

Meer weten over ondersteuning sportvereniging?

Wilt u meer weten over de ondersteuning sportvereniging en onze werkwijze? Neem dan een kijkje op onze website of neem direct contact met ons op. U bereikt ons via de telefoon, e-mail of het online contactformulier. Wij bieden u tevens de optie om een gratis Quick Scan aan te vragen. Tijdens deze Quick Scan laten we u weten wat we voor uw vereniging kunnen betekenen. Tot slot bent u van harte welkom op onze locatie in Arnhem. Hier kunnen we de mogelijkheden persoonlijk met u bespreken. Graag tot ziens bij De Verenigingsmanager.

Vul de gratis Quick Scan in of stel een vraag.


* Deze velden zijn verplicht.