Vul de Quick Scan in en krijg advies op maat voor je vereniging!

Gratis Quick Scan

Het belang van een beroepsvereniging

Een beroepsvereniging is een vereniging die professionals met elkaar verbindt. Professionele standaarden die het fundament vormen voor het beroep worden binnen de vereniging ontwikkelt, bestudeert en beschermt. Daarnaast kan de vereniging in contact staan met andere beroepsgroepen en hier nauw mee samen werken. Een beroepsvereniging heeft een groot maatschappelijk belang. Het is hierdoor raadzaam om de werkzaamheden (zoals het bestuur en de administratie) professioneel aan te pakken. Zo weet u zeker dat de vereniging zich optimaal kan richten op haar hoofdtaken zoals het opzetten van vakinhoudelijke richtlijnen, beroepscodes en kwaliteitsstandaarden.

Beroepsvereniging ondersteuning van De Verenigingsmanager

De Verenigingsmanager biedt een vakkundige beroepsvereniging ondersteuning. Wij hebben jarenlange ervaring met het ontzorgen van besturen en verenigingen. Onze kleine en flexibele kern richt zich op verschillende werkzaamheden binnen de vereniging. Denk hierbij aan de administratie en facturatie, verenigingsmanagement, bestuursondersteuning, ledenadministratie en projectmanagement. Tevens kunnen we u helpen als u de vereniging wilt herinrichten, bij de werving en selectie van personeel en tijdens de organisatie van cursussen of vakdagen. Ons takenpakket is breed en altijd gericht op de aspecten waarbij uw vereniging ondersteuning nodig heeft.

Wilt u meer weten over ondersteuning beroepsvereniging?

Wilt u meer weten over ondersteuning beroepsvereniging en De Verenigingsmanager? Lees dan gerust verder op onze website of neem direct contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. U bereikt ons via de telefoon, e-mail, social media of het online contactformulier. Tevens kunt u online een gratis Quick Scan aanvragen. Dit houdt in dat wij u precies laten weten met welke werkzaamheden wij u kunnen helpen. Wij hopen u snel te begroeten bij De Verenigingsmanager!

Vul de gratis Quick Scan in of stel een vraag.


* Deze velden zijn verplicht.