Vul de gratis Quick Scan in en krijg een advies op maat voor je vereniging!

Verslaglegging vereniging ondersteuning door De Verenigingsmanager

De verslaglegging binnen uw vereniging is belangrijk. Door bepaalde zaken schriftelijk vast te leggen behoudt u namelijk altijd een professioneel en overzichtelijk naslagwerk. Zowel tijdens vergaderingen als bij andere gebeurtenissen is het verstandig om een rapport op te stellen. Heeft u hier zelf weinig tijd voor? Of heeft u niet voldoende ervaring of kennis in huis om dit intern te verzorgen? Maak dan kennis met De Verenigingsmanager. Wij bieden verslaglegging vereniging ondersteuning en helpen u bij diverse andere werkzaamheden binnen uw vereniging of bestuur.

Ondersteuning verslaglegging vereniging én meer activiteiten

Ondersteuning verslaglegging vereniging is slecht één van de activiteiten die wij voor u uit handen kunnen nemen. Ons gespecialiseerde team helpt bijvoorbeeld ook bij algemene bestuursondersteuning, administratie, facturatie en ledenadministratie. Andere werkzaamheden die we uitvoeren zijn de organisatie van algemene ledenvergaderingen, social media en nieuwsbrief en secretariaat. Met onze hulp tilt u uw vereniging of bestuur naar een hoger niveau. Door onze jarenlange ervaring en kennis voorzien wij u bovendien graag van een passend advies. Wij hebben gevoel voor uw positie, doelstelling en belangen en denken graag actief met u mee. Waar wij om bekend staan? Dat is onder andere onze flexibiliteit en ons maatwerk.

Meer weten over verslaglegging verenigingen ondersteuning?

Wilt u meer weten over verslaglegging vereniging ondersteuning of de overige werkzaamheden waarmee wij u kunnen helpen? Neem dan gerust een kijkje op de website voor meer informatie. Online vindt u onder andere ons portfolio en interessante artikelen. Daarnaast vindt u online onze contactgegevens. Neem gerust contact met ons op als u een vraag heeft of een gratis “Quick Scan” wilt aanvragen voor uw vereniging of bestuur. U bereikt ons via de e-mail, telefoon of het online contactformulier.

 

  Gratis Quick Scan of vraag? Laat het ons weten en wij nemen z.s.m. contact met u op

Contact

Postbus 4004

6803 EA ARNHEM

026 - 303 34 30

info@deverenigingsmanager.nl

 

Bezoekadres

Huigensstraat 2

6691 EL  Gendt

 

De verenigingsmanager KvK 41122193