Vul de gratis Quick Scan in en krijg advies op maat voor je vereniging!

Gratis Quick Scan

Professionele secretaris voor uw vereniging: De Verenigingsmanager

De perfecte secretaris voor uw vereniging vinden is niet makkelijk omdat het takenpakket van deze figuur veelomvattend is. Een secretaris is met een ouderwets woord een penvoerder, een duizendpoot die notuleert en administreert, maar ook beleid maakt. Verder draagt hij of zij de nodige verantwoordelijkheid door in contact te staan met de gemeente en andere autoriteiten of organisaties. Heeft u er wel eens aan gedacht de functie van secretaris van uw vereniging uit te besteden aan iemand die meer overzicht en kennis van zaken heeft? Dan is De Verenigingsmanager een moderne en slimme oplossing.

De juiste ondersteuning voor de secretaris van uw vereniging

De Verenigingsmanager neemt het gehele takenpakket uit handen of biedt de nodige ondersteuning voor de secretaris van uw vereniging. Dat zorgt voor verlichting in tijden dat er ook een digitale kant aan het verenigingsleven zit. Denk aan de uitstraling van uw sociale kanalen die als online clubblad functioneren. Of überhaupt de communicatie naar iedereen die met de vereniging te maken heeft. Niet zelden belandt ook deze verantwoordelijkheid bij een secretaris. Binnen verenigingen doet een ieder waar hij goed in is, maar soms is de ervaring en vooruitziende blik van een expert nodig. Voor ondersteuning van de secretaris van een vereniging is het logisch om contact op te nemen met De Verenigingsmanager.

Zakelijke kant uitbesteden aan secretaris voor uw vereniging

Het uitbesteden aan een secretaris die een vereniging met een frisse blik benadert, is allerminst een uitzondering. De Verenigingsmanager is de professional die veel administratieve en beleidszaken voor allerlei organisaties regelt. En dat al een kwart eeuw lang. Vrijwilligersorganisaties, sportverenigingen, ze klopten aan bij De Verenigingsmanager om een flink deel van of de gehele papierwinkel in goede handen te leggen. De zakelijke kant uitbesteden aan een secretaris voor uw vereniging gaat u grotendeels of geheel ontzorgen.

Vul de gratis Quick Scan in of stel een vraag.


* Deze velden zijn verplicht.